verhuizen van groot naar klein, seniorenverhuizing, verhuizen, verhuizing, verhuislift huren, opslagruimte bij verhuizen

Gaat u verhuizen van groot naar klein? Of regelt u de seniorenverhuizing van een familielid? 

Mogen wij u daarmee ontzorgen?

Verhuizen van groot naar klein

Gaat u verhuizen van groot naar klein? Of regelt u de seniorenverhuizing van een familielid? Wij ontzorgen u hier graag bij. De verhuizing wordt uitgebreid met u besproken en goed voorbereid. Wanneer u dat wilt, pakken wij al het kleingoed in en ook weer uit. Alles zelf in- en uitpakken kan natuurlijk ook. Daarnaast worden alle grote boedelstukken, indien nodig,  zorgvuldig door ons ge(de)monteerd en ingepakt voor transport, zodat uw boedel goed is beschermd. Het is vanzelfsprekend dat al onze werkzaamheden goed zijn verzekerd.

verhuizen, verhuislift huren, verhuisdozen

"Vandaag een verhuizing bij een client van mij: iemand die totaal niet overzag wat er bij een verhuizing komt kijken en ik als hulpverlener zat met mijn handen in het haar....
Vanmorgen vroeg kwam het team van Desta....er was niets ingepakt! Zij gingen aan de slag, zonder gemor, aanpakken die handel! Met een ongelofelijk tempo was het huis na de middag leeg....
Bovendien werden alle vloeren verwijderd, lampen eraf gehaald en tot slot kreeg het ook nog een poetsbeurt! Vuil van 6 jaar werd zeer vakkundig verwijderd....Witte Tornado mannen! Super bedankt!"


Karin Kapoen (Amsta) - verhuizing in Amsterdam

"Verhuizen is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis."

Bij een verhuizing komt veel kijken en is vooral voor ouderen, een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Wij weten als géén ander hoeveel impact dat kan hebben. Daarom maken wij altijd persoonlijk een afspraak en nemen we alle tijd voor onze klanten zodat wij de verhuizing tot in de puntjes kunnen voorbereiden. Alle details van de verhuizing worden besproken en schriftelijk bevestigd, zodat u alles nog eens op uw gemak kunt doorlezen wat wij met elkaar hebben afgesproken. 


 • NIWO 
 • Ruim 12 jaar ervaring
 • Vaste, professionele en betrouwbare verhuizers
 • Eigen verhuiswagens en verhuislift, dus géén extra kosten
 • Altijd vooraf een gratis offertebezoek
 • Altijd een schriftelijke bevestiging van de offerte
 • Uitgebreide voorbereiding
 • Verhuisdozen gratis in bruikleen
 • Zorgvuldig inpakken van de boedel
 • Alle werkzaamheden goed verzekerd
 • 100% Tevredenheidsgarantie
verhuizen, verhuislift, verhuisservice, gratis verhuisdozen

Grote verhuizingen

Desta Woningontruiming is gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en de wat kleinere verhuizingen. Wij verzorgen uw verhuizing wanneer u kleiner gaat wonen. U wordt hierin persoonlijk begeleid door één van onze verhuiscoaches. Grote verhuizingen doen wij niet zelf. Wel kunnen wij u enkele goede verhuisbedrijven aanbevelen die dit voor u kunnen verzorgen. 

kleiner gaan wonen, verhuizen, seniorenverhuizing, van groot naar klein

Seniorenverhuizing - van groot naar klein

Wanneer het tijd is om uw ééngezinswoning of appartement te verruilen voor een kleinere woning gaat meestal slechts een deel van de boedel mee. Wat overblijft kan wellicht weg. Indien gewenst helpen wij bij het maken van keuzes en begeleiden wij de gehele verhuizing. Wij helpen bij het in- en uitpakken van de verhuisdozen en natuurlijk zetten wij uw boedel weer op zijn plaats als alles is verhuisd naar de nieuwe woning.

Na uw verhuizing leveren wij desgewenst uw oude woning leeg en bezemschoon op.

verhuizen op korte termijn, spoedverhuizing, binnen een paar dagen verhuizen

Spoedverhuizing - binnen enkele dagen

Voor het betreden van een zorgkamer, krijgt u vaak niet veel tijd om de verhuizing te regelen. Wij zijn daarop ingesteld en hebben vaak binnen een paar dagen tijd om de boedel voor u te verhuizen. Wanneer u ons belt op 085 - 070 7000, bespreken wij gelijk wat de mogelijkheden zijn. 

tijdelijke opslag boedel in verband met een verhuizing, tijdelijk opslaan van meubels bij verhuizen

Verhuizen met tussentijdse opslag

U bent al opgenomen in een zorginstelling, maar u krijgt binnenkort nog een grotere woning. In de tussentijd is de huur van uw oude woning is al opgezegd en uw boedel kan daar niet langer blijven staan. Totdat uw grotere woning beschikbaar is, halen wij de boedel op, slaan het zorgvuldig bij ons op in opslagcontainers en verhuizen uw boedel op een later moment naar uw nieuwe woning. Dit is zomaar een voorbeeld waarbij tussentijdse opslag nodig is. Maar ook wanneer de woonkamer tijdelijk leeggeruimd dient te worden omdat u een nieuwe vloer krijgt. Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

verhuizen met verhuislift, verhuislift inhuren, verhuislift service Amsterdam

Verhuizen met verhuislift

Met onze eigen verhuislift is uw appartement tot en met de zesde etage bereikbaar. Op deze manier halen wij uw boedel zorgvuldig en op de meest efficiënte manier uit de woning. Dat bespaart u geld én de overige bewoners de nodige overlast met een continue bezette lift. En als er helemaal géén lift in het complex aanwezig is, hoeven wij u niet te vertellen hoeveel tijd en geld u hiermee bespaart. Onze lift is elektrisch en hierdoor geluidsarm en milieuvriendelijk.

"Goed, snel en vriendelijk."

Anoniem - Amsterdam

"De verhuizing is prima verlopen. Vriendelijk en behulpzaam personeel."

Balans3 - Hilversum

"Snel en grondig!"

Trans Vision - Castricum

"Prima verhuizing. Alles wat in de offerte werd genoemd is probleemloos uitgevoerd. De definitie van bezemschoon werd naar een hoger niveau getild. Alles gezogen. Keukenkastjes en badkamer nat afgenomen en zelfs de straat bij de auto werd aangeveegd. Ik ben mijn leven al zeker 8 keer verhuisd, maar ik heb nog nooit zulke vriendelijke en nette werkers meegemaakt. Echt top!"


Mw. Petrovic - Zandvoort

verhuisbedrijf, verhuizen, verhuizing, verhuislift huren

Uw seniorenverhuizing efficiënt en goed geregeld?

Wij doen het graag voor u!

Met welke verhuizing mogen wij u ontzorgen?

arrow_drop_up arrow_drop_down