arrow_drop_up arrow_drop_down
verhuizen van groot naar klein, seniorenverhuizing, verhuizen, verhuizing, verhuislift huren, opslagruimte bij verhuizen

Gaat u verhuizen? Of regelt u de verhuizing van een familielid? 

Mogen wij u daarmee ontzorgen?

Alle soorten verhuizingen

Gaat u verhuizen? Of regelt u de verhuizing van een familielid? Wij ontzorgen u bij alle soorten verhuizingen. Van groot naar klein, van de Randstad naar Drenthe of vanaf een lastige plek midden in de stad naar een zorginstelling. We draaien onze hand er niet voor om. De verhuizing wordt eerst uitgebreid met u besproken en goed voorbereid. Tijdens de verhuizing wordt uw boedel zorgvuldig ingepakt voor transport, zodat uw boedel goed is beschermd. Het is vanzelfsprekend dat al onze werkzaamheden goed zijn verzekerd.

verhuizen, verhuislift huren, verhuisdozen

"Desta heeft mijn verhuizing verzorgd. Ik kan niet anders zeggen dat ze dat echt perfect hebben gedaan. Leuke mensen, lekker vrolijk en echt netjes gedaan. Bedankt!"


Dhr. Peter Lor - verhuizing in Amsterdam

"Verhuizen is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis."

Bij een verhuizing komt veel kijken en is vooral voor ouderen, een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Wij weten als géén ander hoeveel impact dat kan hebben. Daarom maken wij altijd persoonlijk een afspraak en nemen we alle tijd voor onze klanten zodat wij de verhuizing tot in de puntjes kunnen voorbereiden. Alle details van de verhuizing worden besproken en schriftelijk bevestigd, zodat u alles nog eens op uw gemak kunt doorlezen wat wij met elkaar hebben afgesproken. 


  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Vaste, professionele en betrouwbare verhuizers
  • Eigen verhuiswagens en verhuislift, dus géén extra kosten
  • Altijd vooraf een gratis offertebezoek
  • Altijd een schriftelijke bevestiging van de offerte
  • Uitgebreide voorbereiding
  • Gratis verhuisdozen in bruikleen
  • Zorgvuldig inpakken van de boedel
  • Alle werkzaamheden goed verzekerd
  • 100% Tevredenheidsgarantie

verhuizen, verhuislift, verhuisservice, gratis verhuisdozen

Verhuizen - van A naar B

Verhuizen is maatwerk. U bepaalt hoe uitgebreid uw verhuizing naar de nieuwe woning wordt verzorgd. Pakt u zelf in en uit of wilt u dat wij dat doen? Wilt u gratis van onze verhuisdozen gebruikmaken? Demonteert u de meubels zelf of laat u dat liever aan ons over? Tijdens onze gratis en geheel vrijblijvende offerte-afspraak, bespreken wij al uw wensen en ontvangt u een op maat gemaakte, schriftelijke offerte.

kleiner gaan wonen, verhuizen, seniorenverhuizing, van groot naar klein

Seniorenverhuizing - van groot naar klein

Wanneer het tijd is om uw ééngezinswoning of appartement te verruilen voor een kleinere woning gaat meestal slechts een deel van de boedel mee. Wat overblijft kan wellicht weg. Indien gewenst helpen wij bij het maken van keuzes en begeleiden wij de gehele verhuizing. Wij helpen bij het in- en uitpakken van de verhuisdozen en natuurlijk zetten wij uw boedel weer op zijn plaats als alles is verhuisd naar de nieuwe woning.

Na uw verhuizing leveren wij desgewenst uw oude woning leeg en bezemschoon op.

verhuizen op korte termijn, spoedverhuizing, binnen een paar dagen verhuizen

Spoedverhuizing - binnen enkele dagen

Voor het betreden van een zorgkamer, krijgt u vaak niet veel tijd om de verhuizing te regelen. Wij zijn daarop ingesteld en hebben vaak binnen 24 of 48 uur tijd om de boedel te verhuizen. Wanneer u ons belt op 085 - 070 7000, bespreken wij gelijk wat de mogelijkheden zijn. 

tijdelijke opslag boedel in verband met een verhuizing, tijdelijk opslaan van meubels bij verhuizen

Verhuizen met tussentijdse opslag

De oplevering van uw nieuwe woning is later, dan wanneer u uw huidige woning verlaat. 

U heeft lekkage in uw woning, waardoor uw boedel tijdelijk opgeslagen dient te worden. Of u krijgt een nieuwe vloer, waardoor uw boedel tijdelijk in de weg staat. Er zijn meerdere redenen om uw boedel tijdelijk te willen opslaan. Wij halen de boedel bij u op, slaan het zorgvuldig bij ons op en verhuizen uw boedel op een later moment weer terug.

verhuizen met verhuislift, verhuislift inhuren, verhuislift service Amsterdam

Verhuizen met verhuislift

Met onze eigen verhuislift is bijna ieder appartement tot en met de zesde etage bereikbaar. Op deze manier halen wij uw boedel zorgvuldig en op de meest efficiënte manier uit de woning. Dat bespaart u geld én de overige bewoners de nodige overlast met een continue bezette lift. En als er helemaal géén lift in het complex aanwezig is, hoeven wij u niet te vertellen hoeveel tijd en geld u hiermee bespaart. Onze lift is elektrisch en hierdoor geluidsarm en milieuvriendelijk.

"Uitstekende communicatie, snelle reacties en persoonlijke benadering."

Familie Schermer - Amsterdam

"Uitstekend!"

Familie De Vries - Bussum

"Onmogelijk te overtreffen dit bedrijf."

Corjan Schoorl - Huizen

verhuisbedrijf, verhuizen, verhuizing, verhuislift huren

Uw verhuizing efficiënt en goed geregeld?

Wij doen het graag voor u!

Met welke verhuizing mogen wij u ontzorgen?

Wij gebruiken cookies.