boedelopslag Amsterdam, tijdelijke opslagruimte huren, opslag bij verhuizen, opslag na overlijden, boedelopslag, flexibele opslagruimte

Tijdelijke opslagruimte nodig? 

Mogen wij u daarbij ontzorgen?

Flexibele opslagruimte te huur

Wanneer u na een ontruiming van een woning nog even niet weet wat u met bepaalde goederen wilt doen of wanneer er tussen de oplevering van uw oude woning en de sleuteloverdracht van uw nieuwe woning enige tijd zit, bieden wij u de mogelijkheid uw inboedel tijdelijk bij ons op te slaan. Uw boedel slaan wij op in opslagcontainers.


Onze opslagruimte bevindt zich vlakbij Amsterdam, gelegen in Hoofddorp. De ruimte is droog, vorstvrij en voorzien van een alarminstallatie. Uw staat gegarandeerd veilig bij ons.


boedel opslag


"Na de waterlekkage van de vaatwasser, hebben wij onze boedel tijdelijk opgeslagen bij Desta, zodat de nieuwe vloer kon worden gelegd. Desta heeft de boedel netjes ingepakt, opgehaald, opgeslagen, teruggebracht en weer uitgepakt. Super service!"


Mw. S. Boon  - opslag boedel Amstelveen

'Omdat we een nieuwe vloer kregen in de woning, hebben we onze inboedel op laten halen door Desta en dit tijdelijk in opslag laten nemen. Nadat de vloer is gelegd, heeft Desta alles weer keurig teruggebracht.'

Er zijn verschillende redenen waarom u tijdelijke opslagruimte nodig kunt hebben. In alle gevallen staat uw boedel droog, veilig en goed verzekerd bij ons opgeslagen. De opslagruimte is onder de rook van Amsterdam, in Hoofddorp gelegen en wij hanteren zéér gunstige tarieven. De opslagruimte is flexibel, zodat u niet betaalt voor niet-gebruikte vierkante meters. Wanneer u zelf géén vervoer heeft, kunnen wij de boedel bij u ophalen en naderhand weer ergens bezorgen. De opslagruimte is beveiligd en alleen toegankelijk onder begeleiding van één van onze medewerkers.


  • Centraal gelegen nabij Amsterdam

  • Gunstige tarieven

  • Opslag vanaf 1 m3
  • Flexibele, droge opslagruimte
  • Uw boedel staat opgeslagen in metalen opslagcontainers
  • Boedel is goed beveiligd en verzekerd
  • Haal- en brengservice mogelijk
  • Verhuisdozen te koop of in bruikleen
  • 100% tevredenheidsgarantie

opslagruimte huren na overlijden, tijdelijk boedel opslaan

Opslagruimte huren na overlijden

Het leegruimen van een (huur)woning dient vaak snel te gebeuren. Je krijgt als nabestaanden nauwelijks tijd om na te denken over wat je wilt bewaren en wat niet. Een oplossing hiervoor is om deze boedel tijdelijk bij ons op te slaan. Dat is ook handig wanneer een kleinzoon binnenkort op kamers gaat en hij de relaxstoel van oma straks goed kan gebruiken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

tijdelijke opslagruimte huren, waterschade, tijdelijk boedel opslaan

Boedel tijdelijk opslaan bij waterschade

Heeft u te maken met waterschade in uw woning, waardoor uw boedel tijdelijk uit huis geplaatst dient te worden? Wij leveren een compleet servicepakket om u hierbij te ontzorgen. We halen de boedel bij u op, dit wordt tijdelijk bij ons opgeslagen. En brengen als alle schade in uw woning is hersteld, de boedel weer terug. 

Veelal worden al deze kosten in zijn geheel door uw verzekering vergoed.

tijdelijke opslagruimte huren bij verhuizen, tijdelijk boedel opslaan bij verhuizing

Tussentijdse opslag bij verhuizen

U gaat kleiner wonen, uw huidige woning is verkocht, maar uw nieuwe appartement is nog niet beschikbaar. Het is mogelijk om uw boedel tussentijds bij ons op te slaan. We halen de boedel op bij uw huidige woning, pakken de boedel zorgvuldig in en slaan het tijdelijk bij ons op. Wanneer u daar klaar voor bent, brengen wij uw boedel naar uw nieuwe woning en zetten alles weer op zijn plaats. 

tijdelijk boedel opslaan na overlijden, boedel opslaan voor nabestaanden, opslagruimte huren

Tijdelijke boedelopslag voor de nabestaanden

Wanneer nog niet alle familieleden van de overledene in beeld zijn en u wilt alle nabestaanden de gelegenheid geven om iets uit de boedel te kiezen, is het mogelijk de (belangrijkste) boedel bij ons op te slaan. Veel notariskantoren of executeurs maken gebruik van deze mogelijkheid, want zo kan de woning al wel vast worden leeggeruimd en wordt de (kostbare) boedel opgeslagen. Desgewenst is het mogelijk een familiedag te organiseren in onze opslagruimte, zodat alle erfgenamen dit op hun gemak kunnen bekijken.

Opslagruimte huren, boedel opslaan, inboedel opslagruimte

Uw boedel tijdelijk bij ons opslaan?

Wij bieden gunstige tarieven!

"Super service!"

Els van Gijzel - Amstelveen

'Snelle en duidelijke communicatie. Vriendelijke medewerkers. Denken in mogelijkheden.'

Erwin Bartman - Haarlem

'De van tevoren gemaakte afspraken inzake de ontruiming en vastgelegd in een offerte worden nagekomen. Het huis wordt snel en netjes leeg opgeleverd.'

Peter van der Rol - Amsterdam

Welke boedel kunnen wij voor u opslaan?