woningontruiming, verhuizen, verhuizing, woning leegruimen, Desiree Gravekamp, Mark Gravekamp, Desta Woningontruiming, Woningontruiming GravekampOver Desta Woningontruiming

Hart voor mens en boedel

Missie

Wij zijn een professioneel bedrijf dat mensen en bedrijven ontzorgt bij het leegruimen van een woning, het regelen en uitvoeren van een verhuizing van groot naar klein en het tijdelijk opslaan van boedel. Aandacht voor mens en boedel staat hierbij centraal, zoals staat omschreven in onze slogan: 'hart voor mens en boedel.'. De diensten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en wij bieden een hoge servicegraad. Dit alles tegen een voor de markt geldende, gemiddelde prijs.


Bij het ontruimen van de woningen, gaan wij respectvol met de boedel om. Alle bruikbare boedel krijgt een herbestemming via de diverse goede doelen waarmee wij samenwerken. Wat niet meer bruikbaar is, voeren wij met eigen auto's af naar de vuilstort. We werken zo min mogelijk met afvalcontainers, omdat wij dat niet respectvol vinden naar de overledene en nabestaanden toe. Het afval wordt gescheiden ingeleverd bij een professionele afvalverwerker, waar het op milieuvriendelijke wijze wordt gerecycled.


De goede doelen waarmee wij samenwerken zijn sociaal ingesteld en hebben uitsluitend als doel andere mensen te helpen. Alle partners waarmee wij samenwerken, zijn betrouwbaar en professioneel en leveren hoge kwaliteit.


Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door vaste, betrouwbare medewerkers die allen een verklaring omtrent gedrag (VOG) kunnen overleggen. Desta Woningontruiming zelf is ook in het bezit van een VOG en een officiële NIWO vergunning.

Verhuizen en ontruimen is mensenwerk

Vanuit de praktijk weten wij als géén ander dat voordat wij aan het werk gaan in de woning, er véél emoties aan vooraf zijn gegaan. Of het nu gaat om een verhuizing van een ouder naar een verzorgingstehuis of het ontruimen van een woning nadat er een dierbare is overleden. Of het opruimen van een overvolle en vervuilde woning. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij de tijd nemen voor onze klanten. Heeft u behoefte aan een luisterend oor om te horen wat wij voor ú kunnen betekenen? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier door op  onderstaande button te klikken. Dan nemen wij vrijblijvend contact met u op. Ons direct bellen kan natuurlijk ook, ons gemakkelijk te onthouden landelijke telefoonnummer is: 085 - 070 7000, ons bellen op het Hoofddorpse nummer kan natuurlijk ook: 023 - 576 2397.


Voordat Mark Gravekamp begon met het leegruimen van woningen, was hij motorrij-instructeur in de rijschool van zijn ouders. In 2000 wilde Desiree Gravekamp haar motorrijbewijs halen en zó hebben de twee elkaar ontmoet. Toen het bedrijf van zijn ouders stopte, wilde Mark iets anders doen en is hij mensen gaan ontzorgen met het leeg- en veegschoon opleveren van woningen en verzorgen van verhuizingen


Desiree Gravekamp is van oorsprong marketing-communicatie adviseur. Na diverse reorganisaties in het bedrijfsleven, werd zij zelfstandig ondernemer in haar vakgebied. In deze tijd is ze ook besmet geraakt met het ontruimersvak, doordat zij Mark steeds vaker ging ondersteunen bij het onderhouden van de contacten met de klanten, het uitvoeren van de voor- en eindinspecties met de verhuurders en alles wat hierbij verder nog komt kijken.


Dat bleek een goede combinatie. Want hierdoor kon Mark zich volledig storten op de ontruiming van de woning en het uitvoeren van de verhuizing. En Desiree had alle tijd en aandacht voor de klanten. En zo is het vandaag de dag nog steeds.


Inmiddels bestaat het team van Desta Woningontruiming uit 13 vaste medewerkers, die u dagelijks van dienst zijn bij de woningontruimingen en senioren verhuizingen.

ontruimen, verhuizen, opslaan, woningontruiming, seniorenverhuizing, Gravekamp, Desta Woningontruiming

Waar komt de naam 'Desta' vandaan?

Veel mensen vragen zich af waar de naam Desta Woningontruiming vandaan komt. De 'Des' denken de meeste mensen wel te weten, maar de 'ta' kunnen ze dan niet plaatsen. De oorsprong van de naam ligt anders. Het is een samenvoegsel van Demi en Stan, de twee kinderen van Mark en Desiree Gravekamp. En leuk om te weten is ook dat het ook wordt gebruikt als meisjesnaam in Zuid-Afrika en dan betekent het 'blijdschap'. En dat is nu net wat Desta u wil bezorgen met onze dienstverlening. Het grappige is dat we enkele jaren geleden zelfs een opdracht voor iemand met de naam Desta hebben mogen uitvoeren. Hoe ze bij ons terecht is gekomen is nog een grappig verhaal, wat we u graag vertellen als we u spreken.

Onze diensten

verhuizing, verhuizen, senioren verhuizing, verhuiswagen huren, verhuislift huren

Verhuizen

Gaat u verhuizen? Of regelt u de verhuizing van een familielid? Wij ontzorgen u bij alle senioren verhuizingen van groot naar klein. Desgewenst pakken we de boedel ook voor u in en uit.

woning ontruimen, woning leegruimen, huis ontruimen, huis leegruimen, verhuislift huren

Ontruimen

Heeft u te maken met een woningontruiming? Wij ontzorgen u bij alle soorten ontruimingen en leveren de woning veegschoon op, zoals de verhuurder dat wenst. Ook vervuilde woningen.

boedelopslag, opslagruimte huren, goedkope opslagruimte

Opslaan

Tijdelijke opslag van uw boedel nodig? Wij bieden flexibele opslagruimte tegen gunstige tarieven. Haal- en brengservice is ook mogelijk. De opslagruimte bevindt zich in een goed geconditioneerde en beveiligde ruimte in Hoofddorp.

Wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ontruiming appartement Amsterdam (11-09-2023)

'Toen mijn zus moest verhuizen naar een Zorgcentrum zat ik echt in de problemen wat betreft het opleveren van haar oude woning. Ik had een paar offertes aangevraagd en geen reactie gekregen. Vanaf het eerste moment heeft Desta mij ondersteund, offerte uitgebracht en samen alle werkzaamheden afgestemd. De communicatie was bijzonder goed en de verhuizing is dan ook perfect verlopen. Ik hoop dan ook dat dit bedrijf heel lang haar diensten zal kunnen verlenen aan anderen zoals ik..'

Dhr. Farouk Juthan

 • Woningontruiming Haarlem (09-09-2023)

  'Echt perfect, een bedrijf dat ontzorgt en een extra mile voor je loopt. Lieve, respectvolle mensen. En niet duur. Aanrader.'

  Mw. Isis van Gennip

 • Ontruimen koopwoning Weesp (08-09-2023)

  'Commumicatie met Desiree héél vriendelijk en vakbekwaam. Duidelijk en snelle offerte, de uitvoering door nette en vriendelijke personen uitgevoerd. Dus 'n vertrouwd en goed bedrijf waar service nog telt..'

  Mw. Monique Nagel

 • Verhuizen en ontruimen Amsterdam (08-09-2023)

  'Ik ben zeer tevreden. Goede communicatie met het bedrijf. Offerte prima. Erg fijne mensen die de klus uitvoerden. Gingen rustig en zeer zorgvuldig te werk, uitstekende kwaliteit.'

  Mw. Beppie Brood

 • Meest gestelde vragen

  Hoeveel kost het om een woning leeg te ruimen?

  Dat is van heel veel factoren afhankelijk. Is het een huur- of een koopwoning? Komt er veel afval uit de woning of is veel van de boedel herbruikbaar? Is het een grote of kleine woning? Is de woning gemakkelijk toegankelijk of is het drie hoog zonder lift in het hartje van Amsterdam? Daarom komen wij graag eerst vrijblijvend bij u langs voor een gratis prijsopgave. Dan kunnen wij met eigen ogen de situatie ter plekke beoordelen, zodat u een passende offerte krijgt.

  Koopt u ook inboedels op?

  Ja, wij kopen uw inboedel ook op en wij geven u hier een goede prijs voor. Inboedels opkopen doen wij uitsluitend in combinatie met het leegruimen van een woning. De waardevolle boedel op uw naam verkopen via een veilinghuis behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken hiervoor graag samen met het Amsterdams Venduhuis De Eland en De Zon in Diemen. Wanneer u voorkeur heeft voor een ander veilinghuis, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

  Werkt u met eigen mensen of huurt u mensen in?

  Desta Woningontruiming werkt uitsluitend met eigen mensen, die door ons zelf zijn opgeleid en die bovendien 100% betrouwbaar zijn. We willen immers die kwijtgeraakte gouden ring van uw overleden dierbare wel aan u terug kunnen geven in plaats dat hij in de broekzak van een medewerker verdwijnt. Al onze medewerkers kunnen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

  Wat doet u met de nog bruikbare inboedel in de woning?

  Boedel met nog enige waarde kunnen wij van u opkopen of op uw naam verhandelen via een veilinghuis. Overige nog bruikbare boedel, schenken wij aan de diverse goede doelen waarmee wij samenwerken. Zo gaan de lp’s, platenspelers en kookboeken naar Vinyl voor elkaar, de nog bruikbare kleding naar het Leger des Heils Reshare en de nog bruikbare overige boedel naar sociaal ingestelde kringloopwinkels als bijvoorbeeld de Snuffelmug in Haarlem. Maar ook kleine, individuele doelen steunen wij graag.

  Hoe gaat u om met afval?

  Het afval dat uit de woningen komt, wordt zoveel mogelijk gesorteerd en gescheiden afgevoerd. Dit afval brengen wij het liefst met eigen auto’s weg, omdat wij dat het meest discreet vinden. Een afvalcontainer voor de deur blijft toch een 'graaibak' voor de buurt en bovendien loop je het risico dat een ander er ook zijn afval in doet, waar u dan voor betaalt en dat willen wij niet. Vertrouwelijke papieren etc. kunnen wij desgewenst afvoeren naar archief vernietiging. U krijgt na afloop een certificaat.

  Hoe werkt het opzeggen van een huurwoning?

  Als er na een overlijden een huurwoning achterblijft, dient u via de verhuurder de huur op te zeggen. Na ontvangst van de opzegging, volgt doorgaans een inspectie door de verhuurder, waarin precies wordt aangegeven hoe de woning leeg geruimd dient te worden. De opzegtermijn is meestal 30 dagen. Dus wanneer u de 10e van de maand opzegt, duurt de huur tot de 10e van de volgende maand. Op deze datum volgt er dan meestal nog een inspectie, waarbij u de meterstanden noteert en alle sleutels inlevert. Desgewenst kunnen wij u tijdens deze inspecties bijstaan of zelfs van u overnemen. Het combineren van het offertegesprek, samen met de eerste inspectie wordt ook vaak gedaan. Dat scheelt u een extra rit naar de woning en wij horen uit eerste hand wat de opleverwensen zijn. Kunnen wij gelijk beoordelen of deze reëel zijn en u niet onnodig op kosten wordt gejaagd door de verhuurder.

  Kunt u tijdens de ontruiming ook bepaalde meubelstukken naar familie brengen of tijdelijk voor ons opslaan?

  Dat is géén enkel probleem. Tijdens de offerte-afspraak, bespreken wij graag al uw wensen. Wij hebben de beschikking over een centraal gelegen opslagruimte, waar uw boedel (tijdelijk) opgeslagen kan worden tegen een gunstig tarief. En de boedel naar leden van de familie verhuizen is natuurlijk ook mogelijk.

  Doet u de woningontruiming regionaal of werkt u landelijk?

  De woningontruimingen en verhuizingen die wij uitvoeren zijn niet gebonden aan grenzen. Ons hoofdkantoor is centraal gelegen in de buurt van Amsterdam. Vanuit daar zijn wij u graag van dienst in héél Nederland en indien gewenst, daarbuiten.

  Verzorgt Desta Woningontruiming ook grote verhuizingen?

  Voor een grote verhuizing, verwijzen wij u graag door naar één van onze bevriende erkende verhuizers. Desta Woningontruiming is gespecialiseerd in ontruimingen en seniorenverhuizingen. Dus wanneer u van groot naar klein verhuist. Daar zijn ook onze voertuigen op afgestemd.

  Als ik ga verhuizen, pakken jullie dan ook in en uit en sluiten jullie de apparatuur weer aan?

  De mogelijkheden bij een seniorenverhuizing zijn divers. Tijdens de offerte-afspraak, bespreken wij graag alle mogelijk- èn onmogelijkheden, want dáár zijn wij ook eerlijk in!

  Hoe kom ik in contact met Desta Woningontruiming?

  Op de pagina Contact staan al onze contactgegevens. Wij zijn iedere dag, dus ook in het weekend, tot 20.00 uur bereikbaar voor al uw vragen. Ons centrale telefoonnummer is: 085 - 070 7000 en ons algemene email adres is: info@desta-woningontruiming.nl. Ook kunt u direct een offerte-aanvraag indienen via de buttons op onze website.

  Algemene voorwaarden

  Via onderstaande button komt u op de pagina met onze algemene voorwaarden terecht.