arrow_drop_up arrow_drop_down
woning ontruimen, huis leegruimen, verhuizen, tijdelijke opslagruimte huren


Mogen wij u ontzorgen bij de woning ontruiming en/ of verhuizing?

Heeft u een vraag over hoe een ontruiming werkt, wat de kosten zijn of hoe wij een verhuizing voor u kunnen regelen? 

U stelt uw vragen snel en eenvoudig via de telefoon 085 - 070 7000 of 023 - 576 23 97

email of onderstaand contactformulier. 

Direct een GRATIS offertebezoek aanvragen, doet u via de button direct onder deze tekst.

Corona-update: We zijn gewoon open!


Wij zijn 'gewoon' aan het werk, al is het natuurlijk met gepaste voorzichtigheid en extra maatregelen. Zo doen wij nog wel huisbezoeken, maar wel met gepaste voorzichtigheid en dragen we handschoenen en zonodig een mondkapje. Ook geven wij géén hand, houden wij gepaste afstand van elkaar en reinigen wij onze handen meerdere keren per dag.


Wanneer u momenteel liever géén offerte-afspraak wilt of kunt maken, maar u heeft wel een prijsopgave nodig, dan kan dat eventueel ook via videobellen met bijvoorbeeld Whatsapp. Wanneer u in de te ontruimen woning bent, lopen wij via de telefoon met u mee door de woning en sturen wij u na afloop een offerte per mail.

Hiervoor kunt u Desiree bellen op haar nummer 06-536 44 887. Sabrina geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof.  


Inmiddels is er besloten dat er géén toegang meer is tot de zorginstellingen. Wanneer u toch iemand te verhuizen heeft naar een zorginstelling, dan zullen wij in overleg met u kijken wat wij toch nog voor u kunnen betekenen. Mogelijk dat we de boedel dan tijdelijk bij ons op kunnen slaan. 


Tijdens de ontruimingen en verhuizingen dragen wij handschoenen en ook zonodig mondkapjes, zoals wij al iedere dag doen. Met al deze maatregelen hopen wij u en ons team gezond te houden en kunnen wij u blijven ontzorgen bij het ontruimen en verhuizen. 


Mocht daar aanleiding toe zijn, dan zullen wij de maatregelen met betrekking tot de bestrijding van het Coronavirus,

nog verder aanscherpen. Hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM.


We wensen iedereen heel veel sterkte en vooral wijsheid toe om dit vervelende virus te kunnen overwinnen.

Contact met Desta Woningontruiming

Wij zijn iedere dag tot 20.00 uur 's avonds bereikbaar, dus schroomt u niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord. En géén vraag is ons te gek, want in de ruim 11 jaar dat wij dit werk doen, zijn wij inmiddels wel wat gewend. Voor u is het vaak nieuw, voor ons gelukkig niet. Dus bel of mail gerust, zodat u snel antwoord heeft op al uw vragen. Ons gemakkelijk te onthouden, landelijke bedrijfsnummer is: 085 - 070 7000. Ons Hoofddorpse nummer is: 023 - 576 2397.


Desiree Gravekamp 06 - 53 644 887 beantwoordt graag uw vragen of maakt een vrijblijvende offerte-afspraak met u in de betreffende woning. Onze collega Sabrina geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof.


Bent u er al uit en wilt u direct een offerte aanvragen? Dan kan dat via de button in de foto bovenaan deze pagina. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Indien gewenst maken wij dan een gratis en geheel vrijblijvende offerte-afspraak.


Tijdens deze afspraak bespreken wij alle wensen en u ontvangt na afloop een schriftelijke prijsopgave voor de werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren.


Mogen wij binnenkort voor u aan de slag?

"Plezierig en zorgvuldig in het contact en bij de werkzaamheden."


Dhr. D. Kuilman - Nijmegen

woning ontruimen, verhuizen, opslaan van boedel
Wij gebruiken cookies.