woning ontruimen, huis leegruimen, verhuizen, tijdelijke opslagruimte huren


Mogen wij u ontzorgen bij de woning ontruiming en/ of verhuizing?

Heeft u een vraag over hoe een ontruiming werkt, wat de kosten zijn of hoe wij een verhuizing voor u kunnen regelen? 

U stelt uw vragen snel en eenvoudig via de telefoon 085 - 070 7000 of 023 - 576 23 97

email of onderstaand contactformulier. 

Direct een GRATIS offertebezoek aanvragen, doet u via de button direct onder deze tekst.

Corona-update: We zijn gewoon open!


Wij zijn 'gewoon' aan het werk, al is het natuurlijk met gepaste voorzichtigheid en extra maatregelen. Wij doen nog steeds huisbezoeken, maar met gepaste voorzichtigheid en Desiree en Sabrina dragen een transparant mondmasker. Ook geven wij géén hand en houden gepaste afstand van u, al voelt dat voor ons nog steeds zeer onnatuurlijk.


Wanneer u momenteel liever géén offerte-afspraak in de woning wilt of kunt maken, maar u heeft wel een prijsopgave nodig, dan kan dat eventueel ook via videobellen met bijvoorbeeld Whatsapp. Ook is het voor ons mogelijk om aan de hand van foto's en/ of filmpjes een offerte voor u op te maken. Na afloop krijgt u van ons de offerte per mail toegestuurd.

Desiree is bereikbaar op nummer 06-536 44 887 en Sabrina op nummer 06-302 20 651.  


Door de tweede golf zijn er inmiddels weer aangescherpte maatregelen bij de zorginstellingen. Wanneer wij een boedel ophalen of wegbrengen naar een zorginstelling, nemen wij vooraf contact op met het huis om te vragen wat de regeles aldaar zijn, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Uiteraard houden wij gepaste voorzichtigheid en afstand tot  de bewoners en dragen wij handschoenen en mondkapjes. 


Ook tijdens de ontruimingen en verhuizingen dragen wij handschoenen en ook zonodig mondkapjes, zoals wij al iedere dag doen. Wanneer u van plan bent om bij de werkzaamheden aanwezig te zijn, willen wij u wel vragen wanneer u verkouden bent of andere ziekteverschijnselen met betrekking tot het Corona-virus vertoont, thuis te blijven en een vervanger te regelen.

Met al deze maatregelen hopen wij u en ons team gezond te houden en kunnen wij u blijven ontzorgen bij het ontruimen en verhuizen. 


Mocht daar aanleiding toe zijn, dan zullen wij de maatregelen met betrekking tot de bestrijding van het Coronavirus,

nog verder aanscherpen. Hierin volgen wij de richtlijnen van het RIVM.


We wensen iedereen heel veel sterkte en vooral wijsheid toe om dit vervelende virus te kunnen overwinnen.

Contact met Desta Woningontruiming

Wij zijn iedere dag tot 20.00 uur 's avonds bereikbaar, dus schroomt u niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord. En géén vraag is ons te gek, want in de ruim 12 jaar dat wij dit werk doen, zijn wij inmiddels wel wat gewend. Voor u is het vaak nieuw, voor ons gelukkig niet. Dus bel of mail gerust, zodat u snel antwoord heeft op al uw vragen. Ons gemakkelijk te onthouden, landelijke bedrijfsnummer is: 085 - 070 7000. Ons Hoofddorpse nummer is: 023 - 576 2397.


Desiree Gravekamp 06 - 53 644 887 en Sabrina Petrassi-Kerkhof 06-302 20 651 beantwoorden graag uw vragen of maakt een vrijblijvende offerte-afspraak met u in de betreffende woning. 


Bent u er al uit en wilt u direct een offerte aanvragen? Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Indien gewenst maken wij dan een gratis en geheel vrijblijvende offerte-afspraak in de woning waar het om gaat.


Tijdens deze afspraak bespreken wij alle wensen en u ontvangt na afloop een schriftelijke prijsopgave voor de werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren.


Mogen wij binnenkort voor u aan de slag?

"Plezierig en zorgvuldig in het contact en bij de werkzaamheden."


Dhr. D. Kuilman - Nijmegen

woning ontruimen, verhuizen, opslaan van boedel
arrow_drop_up arrow_drop_down