arrow_drop_up arrow_drop_down
woning ontruimen, huis leegruimen, verhuizen, tijdelijke opslagruimte huren


Mogen wij u ontzorgen bij de woning ontruiming en/ of verhuizing?

Heeft u een vraag over hoe een ontruiming werkt, wat de kosten zijn of hoe wij een verhuizing voor u kunnen regelen? 

U stelt uw vragen snel en eenvoudig via de telefoon 085 - 070 7000, email of onderstaand contactformulier. 

Direct een GRATIS offertebezoek aanvragen, doet u via de button direct onder deze tekst.

Contactgegevens


Of vind ons op social media

Neem contact op

Contact met Desta Woningontruiming

Wij zijn iedere dag tot 20.00 uur 's avonds bereikbaar, dus schroomt u niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord. En géén vraag is ons te gek, want in de ruim 10 jaar dat wij dit werk doen, zijn wij inmiddels wel wat gewend. Voor u is het vaak nieuw, voor ons gelukkig niet. Dus bel of mail gerust, zodat u snel antwoord heeft op al uw vragen. Ons gemakkelijk te onthouden, landelijke bedrijfsnummer is: 085 - 070 7000. Ons Hoofddorpse nummer is: 023 - 576 2397.


Bent u er al uit en wilt u direct een offerte aanvragen? Dan kan dat via de button in de foto bovenaan deze pagina. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Indien gewenst maken wij dan een gratis en geheel vrijblijvende offerte-afspraak.


Tijdens deze afspraak bespreken wij alle wensen en u ontvangt na afloop een schriftelijke prijsopgave voor de werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren.


Mogen wij binnenkort voor u aan de slag?

"Vanaf het begin af aan goed contact gehad met Desiree van Desta. Ze reageerde snel op mijn offerte-aanvraag en heeft verder alles naar wens uitgevoerd en in mijn geval alles uit handen genomen. Ook heeft ze moeite gedaan om de kosten daar waar mogelijk was te drukken en alternatieven geboden om bijvoorbeeld toch een deel zelf te doen." 


Liesbeth - woningontruiming Amsterdam

woning ontruimen, verhuizen, opslaan van boedel
Wij gebruiken cookies.