woning ontruimen, huis leegruimen, verhuizen, tijdelijke opslagruimte huren


Mogen wij u ontzorgen bij de woning ontruiming en/ of verhuizing?

Heeft u een vraag over hoe een ontruiming werkt, wat de kosten zijn of hoe wij een verhuizing voor u kunnen regelen? 

U stelt uw vragen snel en eenvoudig via de telefoon 085 - 070 7000 of 023 - 576 23 97

email of onderstaand contactformulier. 

Direct een GRATIS offertebezoek aanvragen, doet u via de button direct onder deze tekst.

Contact met Desta Woningontruiming

Wij zijn iedere dag van 8.00 tot 18.00 uur 's avonds bereikbaar, dus schroomt u niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord. En géén vraag is ons te gek, want in de ruim 15 jaar dat wij dit werk doen, zijn wij inmiddels wel wat gewend. Voor u is het vaak nieuw, voor ons gelukkig niet. Dus bel of mail gerust, zodat u snel antwoord heeft op al uw vragen. Ons gemakkelijk te onthouden, landelijke bedrijfsnummer is: 085 - 070 7000. Ons Hoofddorpse nummer is: 023 - 576 2397. In het weekend zijn wij ook graag vrij, dus wanneer uw vraag tot maandag kan wachten, dan waarderen wij dat. Heeft het haast, dan kunt u ons uiteraard wel gewoon bellen.


Mochten we even niet opnemen, spreekt u dan gerust onze voicemail in, dan bellen we u terug. Het kan zijn dat we midden in een afspraak zitten en dan nemen wij even de telefoon niet aan.


Desiree Gravekamp 06 - 53 644 887 en Gwen van Driel 06 - 30 220 651 beantwoorden graag uw vragen of maakt een vrijblijvende offerte-afspraak met u in de betreffende woning. 


Bent u er al uit en wilt u direct een offerte aanvragen? Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Indien gewenst maken wij dan een gratis en geheel vrijblijvende offerte-afspraak in de woning waar het om gaat.


Tijdens deze afspraak bespreken wij alle wensen en u ontvangt na afloop een schriftelijke prijsopgave voor de werkzaamheden die u door ons wilt laten uitvoeren.


Mogen wij binnenkort voor u aan de slag?

"Zéér positief, supervriendelijke mensen, komen alle afspraken na, zijn meegaand in de verwerking en afhandeling. Afrekening conform offerte."


Mw. E. de Winter - Amsterdam

woning ontruimen, verhuizen, opslaan van boedel

Wilt u ons een berichtje sturen?

Dat kan natuurlijk ook. Vult u onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.