woning leegruimen, huisontruiming, woningontruiming, huis leegruimen, boedel opruimen na overlijden

Gunt u iemand met hoarding een opgeruimde en schone woning?

Mag Desta Woningontruiming u daarbij helpen?

Overvol huis opruimen en schoonmaken

Mensen met hoarding hebben verzameldwang, Door hun verzamelstoornis hebben zij moeite om iets weg te gooien. Maar dat kan ook omdat ze daar lichamelijk niet meer toe in staat zijn. In dat soort situaties kunt u Desta Woningontruiming ook inzetten. Wij kunnen dit volle huis opruimen en daarna de vervuilde woning schoonmaken. Deze zogenaamde hoarderswoningen van mensen met verzameldrift, staan vaak overvol met spullen, waardoor niet alleen de bewoner moeite heeft zich een weg te banen door de woning, maar dit ook nog eens brandgevaarlijk kan zijn. 

In overleg met de bewoner gaan de vriendelijke medewerkers van Desta Woningontruiming de vervuilde woning opruimen en schoonmaken, zodat de bewoner hier weer prettig kan wonen. Hierbij wordt gekeken naar wat er behouden kan blijven en wat helaas weggegooid dient te worden. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid dat er boedel (tijdelijk) wordt opgeslagen. Mocht de bewoner hierdoor meubels gaan missen, dan overleggen we met de bewoner of er behoefte is aan vervanging. Vanuit de andere ontruimingen die wij doen, kunnen wij dan mogelijk alternatief meubilair aanbieden, zodat dit dan weer een mooie herbestemming krijgt. Zo creëren wij een win-win situatie.


U kunt Desta Woningontruiming dus niet alleen inhuren bij seniorenverhuizingen en normale woningontruimingen, maar ook bij het opruimen en schoonmaken van overvolle woningen.


"Mijn huis is al eens eerder op last van de brandweer opgeruimd, maar dat ging totaal niet naar mijn zin. Er werd van alles weggegooid wat ik niet wilde. Dus toen Desta kwam was ik heel sceptisch. Maar achteraf ben ik  echt zó blij met jullie. Alles ging netjes in overleg met mij. En jullie hebben de cassettebandjes, waar mijn overleden vader op zingt, teruggevonden. Jullie hebben géén idee hoe blij jullie mij daarmee hebben gemaakt. Dat is voor mij onbetaalbaar. Jullie zitten voor altijd in mijn hart en jullie verdienen echt een hele dikke knuffel."


Anoniem - opruimen en schoonmaken woning Hoofddorp

Werkwijze opruimen en schoonmaken hoarderwoning

Ook voor het opruimen en schoonmaken van overvolle en vervuilde woningen, komt één van onze adviseurs, Desiree of Gwen, eerst langs in de woning. We maken duidelijke afspraken over wat er wel en niet weg mag uit de woning. Hierin houden we natuurlijk ook rekening met de wensen en eisen van instanties als bijvoorbeeld de GGD, brandweer, verhuurder, etc. Want in de ernstige gevallen is het vaak noodzaak dat er flink wordt opgeruimd en schoongemaakt, omdat we te maken hebben met brandgevaar of (stank)overlast. 


  • Ruim 15 jaar ervaring met het opruimen en schoonmaken van hoarderswoningen
  • Eigen, professionele en betrouwbare medewerkers
  • Eigen materieel, dus géén onnodige extra kosten
  • Hergebruik van de inboedel vanuit andere ontruimingen mogelijk
  • Ongedierte bestrijding mogelijk
  • Afval wordt met eigen auto's afgevoerd, tenzij een afvalcontainer noodzakelijk is 
  • Mogelijkheid tot opslag van boventallige inboedel
  • Altijd GRATIS offertebezoek
  • Schriftelijke bevestiging van alle gemaakte afspraken
  • 100% tevredenheidsgarantie
woningontruiming, hoarderswoning, hoarding, opruimen, schoonmaken

Boedel afvoeren uit de woning met de verhuislift

In sommige gevallen is het lastig om de boedel uit de woning te halen, omdat er géén lift aanwezig is. Om de ontruiming dan zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van onze eigen verhuislift. Op deze manier zijn wij overige bewoners ook het minst tot last. Wanneer het hiervoor nodig is een parkeerontheffing aan te vragen bij de gemeente, dan regelt Desta Woningontruiming dat ook voor u. 

'Desta gaat bijzonder respectvol en professioneel om bij het helpen van mensen die moeite hebben hun woning opgeruimd en schoon te houden. Mijn vader heeft hier jarenlang geen hulp bij willen accepteren en was erg onrustig over het idee dat zijn huis opgeruimd zou gaan worden. Hij is goed gerustgesteld en er is zeer respectvol met hem en zijn spullen omgegaan. Hij was achteraf erg blij dat we hulp hebben ingeschakeld en opgelucht dat het zo goed verlopen was. Ik zou Desta bij iedereen aanraden die op zoek is naar een bedrijf voor woningontruiming of hulp bij het opruimen van een vervuild huis.'

Mw. van H. - opruimen en schoonmaken woning Bussum

tijdelijke opslag, hoarderswoning opruimen en schoonmaken

Tijdelijke opslagruimte nodig bij hoarding

Tijdens het opruimen van een hoarderswoning, zullen wij natuurlijk zoveel mogelijk boedel achterlaten in de woning. Een deel hiervan zullen wij dan in dozen doen en in de woning opslaan, zodat dit op een later moment uitgezocht kan worden. Soms is het zoveel dat het niet mogelijk is dit in de eigen woning op te slaan. In dat soort gevallen kunnen wij deze boedel (tijdelijk) opslaan in onze opslagruimte in Hoofddorp of natuurlijk in een opslagruimte naar eigen wens.

afvalcontainer opruimen en schoonmaken hoarding

Afvalcontainer nodig bij de deelontruiming

Desta Woningontruiming is géén voorstander van het inzetten van een afvalcontainer voor het afvoeren van het afval uit de woningen die zij leegruimt. Dit omdat wij dat niet respectvol vinden. Maar bij het opruimen en schoonmaken van vervuilde woningen kan het soms niet anders. Gewoonweg omdat het afval uit de woningen te vies is om in onze auto's te vervoeren. Denk hierbij aan bedorven etenswaren etc. Alleen in dat soort uitzonderlijke gevallen, zetten wij een afvalcontainer in. Deze wordt dan wel op de dag van de werkzaamheden geplaatst en ook weer dezelfde dag opgehaald. 

ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding

Doordat bevuilde woningen van hoarders ook vaak ongedierte aantrekt, is een grote opruim- en schoonmaakbeurt door ons niet altijd genoeg. Wanneer er daarna nog steeds bijvoorbeeld veel last is van vliegjes, vlooien of zelf muizen of ratten, is een bezoek van de ongediertebestrijding nog noodzakelijk. Wij werken hiervoor nauw samen met diverse gerenommeerde bedrijven. Hiervoor ontvangt u ook vooraf een prijsopgave. Het kan zijn dat een herhaalbezoek nodig is. Ook hierover wordt u vooraf goed geïnformeerd.

"Jullie zitten voor altijd in mijn hart en jullie verdienen een hele dikke knuffel."

Anoniem - Hoofddorp

"Na het bezoek van Desta, rook mijn huis weer fris en kon eindelijk thuiszorg worden ingeschakeld."

Dhr. A. - Aerdenhout

"Jullie bezoek heeft heel aanstekelijk gewerkt. Ik ga ervoor zorgen dat het nu wordt bijgehouden."

Dhr. B. - Badhoevedorp

woning leegruimen, boedel opkopen, boedel inkopen, opkopen inboedel, woning opruimen, woning schoonmaken, plek lijkvinding, zwaar bevuilde woning schoonmaken

De overvolle woning van uw dierbare snel en professioneel opgeruimd en schoongemaakt?

Het team van Desta helpt u er graag bij!

Met welk overvol huis mogen wij u helpen opruimen en schoonmaken?