Woning ontruimen Haarlem

Wilt u een woning laten leegruimen in Haarlem?

Mogen wij u daarbij ontzorgen?

Een woning laten leegruimen in Haarlem

Desta Woningontruiming heeft ruim 15 jaar ervaring met het ontruimen van woningen in bijvoorbeeld Haarlem. Wij weten als géén ander hoe wij uw woningontruiming in Haarlem snel, efficiënt en voordelig kunnen uitvoeren voor u. Desta is zelf in Hoofddorp gevestigd, dus dat is lekker in de buurt, waardoor we korte reistijd hebben en we weten wat er in Haarlem speelt. We zijn bekend met de meeste verhuurders en makelaars.

Woningontruiming Haarlemmermeer

Desta Woningontruiming ontzorgt u bij het ontruimen van de woningen na overlijden in Haarlemmer. Wij ontzorgen u bij het leegruimen van de woning na bijvoorbeeld een overlijden of verhuizing naar een zorginstelliing. Alle boedel wordt zorgvuldig verwijderd en geven wij zoveel mogelijk een tweede kans via diverse goede doelen waarmee Desta Woningontruiming samenwerkt, zoals bijvoorbeeld de Snuffelmug in Haarlem. Nadat de woning leeg is, halen wij eventueel ook de vloerbekleding eruit, vullen we de schroefgaatjes in de muren en leveren wij de woning netjes schoon op, zodat de woning klaar is voor de overdracht aan de nieuwe eigenaar of verhuurder. De goederen die niet meer bruikbaar zijn, voeren wij met eigen auto's af naar de vuilstort, zodat er geen afvalcontainer voor de deur komt te staan. Dat vinden wij wel zo netjes.

"Snel een nette offerte ontvangen. Nadat ik de oplveringspunten had doorgestuurd bericht dat daar extra naar gekeken zou worden (ook al zaten er absurde eisen van de verhuurder bij). De dag van de ontruiming waren er 5 vriendelijke mannen die hard werkten. Het eindoordeel van de verhuurder was dat het keurig is opgeleverd."


Mevr. M. de Jong - Huisontruiming Haarlem

Werkwijze woning leegruimen in Haarlem

Nadat u ons heeft gebeld op 023-5762397 of een offerte aan heeft gevraagd via onze website, komt Desiree of Gwen graag vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden met u te bespreken. Wij lopen met u een ronde door de woning om te bespreken wat er gedaan dient te worden in de woning. Wanneer de verhuurder nog niet is langs geweest voor een voorcontrole, schatten wij de gewenste werkzaamheden zo goed mogelijk in. Na de voorinspectie zullen we dit eventueel corrigeren in onze briefing en zonodig de prijsopgave. Na afloop ons bezoek ontvangt u van ons een mail met daarin alle gemaakte afspraken en de prijsopgave. Wanneer u geen email heeft, ontvangt u deze opgave per post.  De offerte is gratis en vrijblijvend, u heeft daarna nog alle ruimte om te beslissen of u de ontruiming door Desta Woningontruiming wil laten uitvoeren.


Wanneer de offerte akkoord is, dan wordt uw huisontruiming in Haarlem in overleg ingepland en spreken we graag met u af hoe wij toegang tot de woning kunnen krijgen.


  • Ruim 15 jaar ervaring met woningontruimen in Haarlem
  • Professionele en betrouwbare medewerkers, die vast bij ons in dienst zijn
  • Eigen verhuiswagens en -liften, dus géén onnodige extra kosten
  • Waardevolle boedel kan worden geveild via de Oprechte Veiling in Haarlem
  • Tweede kans door herbestemming van de inboedel
  • Géén afvalcontainer voor de deur
  • Altijd GRATIS en vrijblijvende offerte-afspraak
  • Duidelijke bevestiging van alle gemaakte afspraken via de mail of post
  • 100% tevredenheidsgarantie
huurwoning leegruimen in de Haarlemmermeer

Leegruimen huurwoning in Haarlem

Door de jaren heen heeft Desta Woningontruiming bekendheid verworven bij verschillende verhuurders in Haarlem, zoals bijvoorbeeld Ymere, Elan Wonen en PréWonen en dat werkt in uw voordeel. Deze verhuurders weten namelijk precies hoe wij te werk gaan en dat de woning op een professionele manier leeg en schoon opgeleverd wordt, zodat de overdracht zonder problemen zal gebeuren. Daarmee wordt u volledig ontzorgd. Desgewenst zijn wij aanwezig bij de voor- en eindinspecties.

verkoop klaar maken van een woning, ontruiming koopwoning Amsterdam

Leegruimen koopwoning Haarlem

Heeft u nog geen makelaar voor de woning die u namens de familie dient te verkopen? Desta Woningontruiming heeft contact met verschillende makelaars in Haarlem die de markt goed kennen. Wij zullen u adviseren hoe u de woning het beste kunt presenteren voor de verkoop. We houden hierbij natuurlijk rekening met de wensen van de makelaar. Als de boedel in de woning netjes is, kan een deel van de boedel blijven staan voor de verkoop. Als het wat gedateerd is, is het wellicht beter om de woning leeg aan te bieden. We zorgen ervoor dat de woning en eventueel tuin er spic en span uitzien voor de verkoop, zodat u de woning snel verkoopt.

Efficiënt een appartement leegruimen

Ook al is er een lift aanwezig in het complex, kan het soms toch handiger en zeker ook efficiënter zijn om de woning met behulp van een verhuislift leeg te ruimen. Zo zijn we ook de medebewoners het minst tot last met het bezethouden van de interne lift. Desta Woningontruiming heeft zelf twee verhuisliften die we kunnen inzetten bij het leegruimen van een woning in Haarlem. Desiree en Gwen bekijken ter plekke wat de beste mogelijkheid is voor uw situatie. Is er helemaal geen lift aanwezig en we kunnen de verhuislift kwijt, dan zullen we deze zeker inzetten bij uw huisontruiming.

"Prima geregeld alles netjes schoon opgeleverd."

Mw. Lydia Heres - Haarlem

"Een goede ervaring. Afspraak was duidelijk evenals de communicatie."

Dhr. van Gaalen - Bennebroek

"Accuraat, effectief en zeer netjes en goed communicerende medewerkers. Kortom geweldige werkers en een uiterst tevreden klant."

Nico Pronk - Amsterdam

woning leegruimen, boedel opkopen, boedel inkopen, opkopen inboedel, woning opruimen, woning schoonmaken, plek lijkvinding, zwaar bevuilde woning schoonmaken

Uw woningontruiming in Haarlem snel en vakkundig geregeld?

Desta Woningontruiming staat voor u klaar!

Met welke woningontruiming in Haarlem mogen wij u ontzorgen?