arrow_drop_up arrow_drop_down
woning leegruimen, huisontruiming, woningontruiming, huis leegruimen, boedel opruimen na overlijden

Wilt u een woning laten ontruimen in Amsterdam?

Mogen wij u daarbij ontzorgen?

Woning ontruimen in Amsterdam

Desta Woningontruiming is expert voor het leegruimen van woningen in Amsterdam. Met ruim 12 jaar ervaring weten wij als géén ander hoe wij uw woning in Amsterdam snel, efficiënt en voordeling kunnen leegruimen. We kennen inmiddels alle mogelijk- en onmogelijkheden die deze leuke, maar drukke stad met zich meebrengt. We regelen als het nodig is de benodigde parkeerontheffingen en daar waar het handig is, nemen wij onze eigen verhuislift mee, zodat wij de woningontruiming in Amsterdam zo snel mogelijk voor u kunnen uitvoeren.

"Ik ben zeer tevreden over Desta Woningontruiming. De communicatie verliep soepel: de telefoon werd direct opgenomen en emails werden direct beantwoord. Desiree was vriendelijk en professioneel, en stuurde de offerte binnen een paar uur na haar bezoek aan de woning. Omdat ik in het buitenland woon, was het heel fijn dat ik de inspectie en sleuteloverdracht volledig aan haar kon overlaten. De medewerkers die de flat ontruimden hebben keurig werk afgeleverd - op de foto's zag alles er schoon en netjes uit."


Mevr. Marga Johnson - ontruiming Amsterdam

Werkwijze woningontruiming in Amsterdam

Nadat u een offerte aan heeft gevraagd via onze website, komen wij graag bij u langs om de werkzaamheden op te nemen. Wij bespreken alle wensen en werkzaamheden met u. Na afloop van de offerte-afspraak, ontvangt u van ons een schriftelijke offerte met daarin alle gemaakte afspraken en de prijsopgave. 


Als u akkoord gaat met de offerte, dan wordt uw woning in Amsterdam in overleg ingepland en zullen we overleggen over hoe wij toegang tot de woning kunnen krijgen.


  • Ruim 12 jaar ervaring met ontruimen in Amsterdam
  • Vaste, professionele en betrouwbare medewerkers
  • Eigen verhuiswagens en verhuislift, dus géén onnodige extra kosten
  • Parkeerontheffing wordt door ons aangevraagd
  • Hergebruik van de inboedel
  • Afval wordt met eigen auto's afgevoerd
  • Bemiddeling veilingwaardige boedel 
  • Altijd GRATIS offertebezoek
  • Schriftelijke bevestiging van alle gemaakte afspraken
  • 100% Tevredenheidsgarantie
woningontruiming, bezemschone oplevering huurwoning Amsterdam

Huurwoning leegruimen Amsterdam

Door de jaren heen heeft Desta Woningontruiming bekendheid verworven bij verschillende verhuurders en dat werkt in uw voordeel. Zij weten namelijk exact hoe wij te werk gaan en dat de woning op een professionele en respectvolle manier leeggeruimd wordt. Wij leveren de woning dus zonder problemen op aan de verhuurder. En daarmee wordt u volledig ontzorgd!

verkoop klaar maken van een woning, ontruiming koopwoning Amsterdam

Ontruimen koopwoning Amsterdam

Tijdens ons offertebezoek adviseren wij u hoe u de woning het beste verkoopklaar kunt maken. Soms is het handiger om de woning in twee fases leeg te ruimen, maar af en toe is het beter om de woning helemaal leeg en schoon op te leveren voor de verkoop. In de meeste gevallen kan de vloerbedekking achterblijven, maar wanneer deze erg vies is, adviseren wij deze ook te verwijderen. Uiteraard houden wij ook rekening met uw persoonlijke wensen en dat van de makelaar. De woning is na oplevering leeg èn schoon, zodat de makelaar direct aan de slag kan voor een spoedige verkoop van de woning.

verhuislift nodig ontruimen Amsterdam

Verhuislift nodig voor de ontruiming van uw woning in Amsterdam?

Veel woningen in Amsterdam hebben geen lift, waardoor het leegruimen van een woning lastiger is. Daarom heeft Desta Woningontruiming de beschikking over een eigen verhuislift, zodat wij uw ontruiming zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Dat scheelt u niet alleen geld, maar zo zijn wij ook andere bewoners het minst tot last. Zelfs als er wel een vaste lift aanwezig mocht zijn in het complex waar het appartement zich bevindt, kan het efficiënter zijn om gebruik te maken van de verhuislift.

aanvraag parkeerontheffing voor ontruiming Amsterdam

Parkeerontheffing nodig voor de huisontruiming Amsterdam

Amsterdam is een ontzettend leuke stad om in te werken, althans dat vinden wij. Maar het brengt af en toe ook uitdagingen met zich mee om ons werk goed uit te kunnen voeren. Gelukkig is het in de Gemeente Amsterdam heel gemakkelijk een ontheffing aan te vragen, zodat wij verzekerd zijn van een goede parkeerplaats dichtbij de woning. Hierbij is niets onmogelijk, zoals wij in 2016 een ontruiming mochten verzorgen in hartje Amsterdam, op de Utrechtsestraat, waar de tram midden door de straat rijdt. De enige optie was heel vroeg in de ochtend. Met een extra goede voorbereiding, is het ons gelukt om in een paar uur tijd een gehele zolderruimte leeg te ruimen. Het is vanzelfsprekend dat wij alles omtrent de aanvraag van de ontheffing voor u regelen.

veiling goederen geschikt voor veiling

Samenwerking Amsterdams Venduhuis de Eland en de Zon

Wanneer er in de te ontruimen woning nog waardevolle boedel staat, kunnen wij deze desgewenst voor u aanbieden bij een gerenommeerd veilinghuis. Wij werken hiervoor graag samen met het Amsterdams Venduhuis de Eland en de Zon in Diemen. Een prettig veilinghuis, met zeer vakbekwame medewerkers. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden tijdens ons offertebezoek. Vanzelfsprekend zullen wij de overige boedel dat nog bruikbaar is, een goede herbestemming geven via de diverse goede doelen waarmee wij samenwerken.

"Gewoon een super bedrijf. Ik was zo blij dat ik de tip kreeg van een vriend. Mijn oude moeder is dankzij Desta zorgeloos verhuisd en ze vond de jongens zo aardig en begripvol. Communicatie was ook heel goed en de offerte was keurig in orde."

Fam. Eppinga - Amsterdam

"We hebben de begeleiding, communicatie en adviezen als zeer positief ervaren.

Henk - Amsterdam

"Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers, zowel bij de afspraken als bij de uitvoering van de werkzaamheden."

Dhr. H. Bree - Amsterdam

woning leegruimen, boedel opkopen, boedel inkopen, opkopen inboedel, woning opruimen, woning schoonmaken, plek lijkvinding, zwaar bevuilde woning schoonmaken

Uw woningontruiming in Amsterdam snel en professioneel geregeld?

Het team van Desta staat voor u klaar!

Met welke ontruiming in Amsterdam kunnen wij u ontzorgen?

Wij gebruiken cookies.