Woning ontruimen Haarlemmermeer

Wilt u een woning laten ontruimen in de Haarlemmermeer?

Mogen wij u daarbij ontzorgen?

Woningontruiming in de Haarlemmermeer

Desta Woningontruiming heeft ruim 15 jaar ervaring met het leegruimen van woningen in onder andere de Haarlemmermeer. Wij weten als géén ander hoe wij uw huisontruiming in de Haarlemmermeer snel, efficiënt en voordelig kunnen uitvoeren voor u. We zijn er nota bene zelf gevestigd, dus we hebben nauwelijks reistijd. Dus waarom zou u een bedrijf buiten de regio inschakelen als u een ontruiming te regelen heeft in de Haarlemmermeer.

Woningontruiming Haarlemmermeer

Desta Woningontruiming ontzorgt u bij het opruimen van de woning na overlijden in de Haarlemmermeer met plaatsen als Hoofddorp, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Haarlemmerliede, Halfweg, Lijnden, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Spaarndam, Spaarnwoude, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek en Zwanenburg.  We helpen bij het ontruimen van de woning na overlijden. Wij zullen alle inboedel verwijderen en de woning leeg en schoon opleveren. Wat van de boedel nog verkoopbaar is, brengen wij voor u naar het veilinghuis. Wat verder nog bruikbaar is, doneren wij aan de goede doelen waarmee wij samenwerken. Wat niet meer bruikbaar is, voeren wij met eigen auto's af naar een professionele afvalverwerker. Wij werken niet met afvalcontainers, zodat voorbijgangers de boedel eruit kunnen halen of zelfs boedel erbij kunnen stoppen. We leveren het huis bezemschoon voor u op, zoals de verhuurder of makelaar dat wenst. Zodat de woning goed kan worden opgeleverd aan de huiseigenaar."Ik ben zeer tevreden over Desta Woningontruiming. De communicatie verliep soepel: de telefoon werd direct opgenomen en emails werden direct beantwoord. Desiree was vriendelijk en professioneel, en stuurde de offerte binnen een paar uur na haar bezoek aan de woning. Omdat ik in het buitenland woon, was het heel fijn dat ik de inspectie en sleuteloverdracht volledig aan haar kon overlaten. De medewerkers die de flatontruiming in Hoofddorp hebben gedaan, hebben keurig werk afgeleverd - op de foto's zag 

alles er schoon en netjes uit."


Mevr. Marga Johnson - woningontruiming Hoofddorp

Werkwijze woning ontruiming Haarlemmermeer

Nadat u een offerte aan heeft gevraagd via onze website, komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de werkzaamheden met u te bespreken. Wij nemen alle wensen en werkzaamheden met u door. Na afloop van de offerte-afspraak, ontvangt u van ons een schriftelijke offerte met daarin alle gemaakte afspraken en de prijsopgave, welke u via de mail ontvangt. 


Als de offerte akkoord is, dan wordt uw woningontruiming in de Haarlemmermeer in overleg ingepland en spreken we graag met u af hoe wij toegang tot de woning kunnen krijgen.


  • ruim 15 jaar ervaring met ontruimen in de Haarlemmermeer
  • Vaste, professionele en betrouwbare medewerkers
  • Eigen verhuiswagens en verhuisliften, dus géén onnodige extra kosten
  • Waardevolle boedel wordt naar veilinghuis gebracht
  • Hergebruik van de inboedel
  • Afval wordt met eigen auto's afgevoerd
  • Altijd GRATIS en vrijblijvend offertebezoek
  • Schriftelijke bevestiging van alle gemaakte afspraken via de mail
  • 100% tevredenheidsgarantie
huurwoning leegruimen in de Haarlemmermeer

Huurwoning leegruimen Haarlemmermeer

Door de jaren heen heeft Desta Woningontruiming bekendheid verworven bij verschillende verhuurders in Hoofddorp, Nieuw-Vennep e.o. en dat werkt in uw voordeel. Zij weten namelijk exact hoe wij te werk gaan en dat de woning op een professionele en respectvolle manier leeggeruimd en opgeleverd wordt. Zodat de overdracht zonder problemen zal gebeuren. Daarmee ontzorgen wij u volledig.

verkoop klaar maken van een woning, ontruiming koopwoning Amsterdam

Ontruimen koopwoning Haarlemmermeer

Tijdens ons bezoek adviseren wij u hoe u de woning het beste kunt opleveren voor de verkoop. We houden hierbij natuurlijk rekening met uw wensen en die van de makelaar. Soms adviseren wij om de woning in twee fases leeg te ruimen, maar als de inboedel wat gedateerd is, ruimen we een koopwoning ook wel helemaal leeg in één keer. Vaak kan de vloerbedekking achterblijven, maar wanneer deze erg vies is, is het raadzaam deze ook te verwijderen. De woning is na oplevering leeg èn schoon, zodat de makelaar direct aan de slag kan voor een snelle verkoop van de woning.

Heeft het appartement in de Haarlemmermeer geen lift?

Geen probleem voor Desta, wij hebben onze eigen verhuislift, zodat de ontruiming van het appartement in de Haarlemmermeer zo efficiënt mogelijk zal gebeuren. Ook wanneer er wel een lift aanwezig is, kan het efficiënter zijn om een verhuislift in te zetten. Wij hebben zelf twee verhuisliften, welke tot en met de zesde etage reiken. Onze adviseurs bekijken wat de beste mogelijkheid is voor uw situatie.

"Er is perfect met mij gecommuniceerd. Offerte was prima. De mensen die er werken zijn aardig er wordt goed naar je wensen geluisterd en wordt ook zo uitgevoerd zoals beloofd."

Mw. M. Frederique -Hoofddorp

"Desta heeft het huurappartement van mijn overleden oom in Nieuw-Vennep ontruimd. Vooraf besproken en op afspraak geïnspecteerd door Desiree. Omdat ik zelf in Schiedam woon heeft Desta ook de sleuteloverdracht voor mij gedaan. Geen verassingen achteraf. Goed bereikbaar, meedenkend en meehelpend en doen wat beloofd is. Geen omkijken naar dus. Heel fijn om dat zo af te kunnen sluiten. Bedankt Desta."

John van Haagen - Schiedam

"Prettig en helder contact, ze hebben goed geluisterd, zeer oplossing gericht!"

Dhr. D.M.P. Reichel -Zwanenburg

woning leegruimen, boedel opkopen, boedel inkopen, opkopen inboedel, woning opruimen, woning schoonmaken, plek lijkvinding, zwaar bevuilde woning schoonmaken

Uw woningontruiming in de Haarlemmermeer snel en professioneel geregeld?

Het team van Desta staat voor u klaar!

Met welke ontruiming in de Haarlemmermeer mogen wij u ontzorgen?