Woningontruiming Gravekamp verder als Desta Woningontruiming
01 juli 2017 

Woningontruiming Gravekamp verder als Desta Woningontruiming

Woningontruiming Gravekamp heeft na bijna 9 jaar de franchiseformule waarbij zij aangesloten zat, verlaten en is per 1 juli 2017 verder gegaan onder de naam Desta Woningontruiming.

Woningontruiming en verhuizen in héél Nederland

Met deze stap zijn eigenaren Desiree en Mark Gravekamp, niet alleen geheel zelfstandig, maar ook niet langer gebonden aan een vaste regio. Met Desta Woningontruiming zijn zij hun klanten in héél Nederland van dienst met het verzorgen van ontruimingen en verhuizingen.

Desta Woningontruiming

De oorsprong van de naam begint niet bij DES van Desiree, wat de naam in eerste instantie doet vermoeden. Maar deze komt voort uit de twee namen van de kinderen van het echtpaar, DEmi en STAn. Desiree en Mark hebben er bewust voor gekozen de naam Woningontruiming Gravekamp te vervangen, vanwege hun toekomstplannen met de organisatie. Daarbij vinden zij een korte, pakkende naam beter passen.

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

De personeelssamenstelling is nog steeds hetzelfde, waardoor de kwaliteit van de woningontruimingen en verhuizingen niet zal veranderen. En de prijsstelling van de dienstverlening is scherper dan ooit. Door steeds efficiënter te werken en zoveel mogelijk inboedel een herbestemming te geven, weten Desiree en Mark Gravekamp de kosten laag te houden en dat voordeel wordt doorberekend aan de klant.

Over de schrijver
Reactie plaatsen