Gezin blij verrast met bruikbare boedel
22 maart 2018 

Gezin blij verrast met bruikbare boedel

De nog bruikbare boedels uit de woningen die wij leegruimen, schenken wij aan diverse goede doelen. Zo gaan onder andere de lp’s naar Frank Schild van Vinyl voor Elkaar. Hij verkoopt deze lp’s en hiermee helpt hij met name zieke kinderen aan iets dat ze nodig hebben of gewoon iets leuks om even hun ellende te kunnen vergeten. Zulke goede doelen ondersteunen wij maar al te graag.

Via Frank zijn wij in contact gekomen met een prachtig gezin, bestaande uit een alleenstaande moeder met vijf kinderen, waarvan de jongste ziek is. Onlangs verhuisden zij, wegens omstandigheden, van een gemeubileerde woning naar een ongemeubileerde woning. Zónder wasmachine, droger, kledingkasten, bankstel, eettafel etc. En zelfs zonder bedden. Ondenkbaar voor de meesten onder ons!

Noodgedwongen sliepen ze op de grond, want geld om deze noodzakelijke spullen aan te schaffen is er niet. In overleg met Frank hebben wij gekeken hoe wij deze lieve mensen zo snel mogelijk konden helpen. Vanaf dát moment hebben wij uit de boedels die wij dagelijks binnen kregen mooie, bruikbare spullen voor ze verzameld. Een eettafel met stoelen, waar het gezin gezellig samen kan eten en een heerlijk bankstel en fauteuil om te relaxen. Een goede wasmachine en droger, zodat de was ook weer gedaan kon worden en kledingkasten om de was in op te bergen. Bureau’s voor de kinderen om hun huiswerk aan te kunnen maken en om aan te spelen. En niet te vergeten voor iedereen een goed bed om in te kunnen slapen. We hebben nog nooit zulke blije gezichten gezien! Wij zijn zó ongelooflijk blij dat wij op deze manier dit gezin hebben kunnen helpen! 😀

Op naar ons volgende project, want dit gaan we vaker doen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen